fbpx

Kakkupaikan kurssiehdot

Kurssiehdot Tilausleipomo Kakkupaikan järjestämille leivonta- ja koristelukursseille (päivitetty 13.10.2018)

 

YLEISTÄ

Tilausleipomo Kakkupaikka (myöhemmin ’järjestäjä’) tarjoaa koulutuspalveluja yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille.

 

KURSSIEN HINNAT

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai kampanjoiden yhteydessä erikseen mainitun ajan. Hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUEHDOT

Ilmoittautuminen kursseille tulee tehdä kirjallisesti ilmoittautumislomakkeen kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla kurssin järjestäjälle (info@kakkupaikka.fi). Ilmoittautuminen on sitova. Maksutiedot lähetetään osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen kurssille saapumista. Kurssin hintaan sisältyvät aina vähintään käytettävät raaka-aineet sekä kirjallinen materiaali. Tarkemmat tiedot löydät ko. kurssin kuvauksesta.

Huomioitavaa: Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Asiakas saa osallistumisvahvistuksen, kun kurssimaksu on maksettu. Vahvistus osallistumisesta tulee asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 

REKLAMAATIOT

Osallistuja voi halutessaan reklamoida kurssista kirjallisesti osoitteeseen; info@kakkupaikka.fi

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjä ei vastaa välillisistä vahingoista, jotka osallistujalle on mahdollisesti aiheutunut myydystä kurssista tai sen johdosta, että ilmoittautumista ei ole otettu vastaan tai että kurssia ei ole voitu järjestää sopimusehtojen mukaisesti.

Järjestäjä ei myöskään vastaa vahingosta, joka on aiheutunut ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure). Ylivoimainen este vapauttaa järjestäjän noudattamasta sovittua aikataulua kurssille.

 

PERUMINEN

Kurssin järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja kurssipaikkamuutoksiin. Tällaisissa tapauksissa osallistujilla on perumisoikeus. Jos kurssi joudutaan perumaan ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssinhinta palautetaan osallistujalle kokonaisuudessaan.

Osallistujan tulee peruuttaa kurssille osallistumisensa laskun eräpäivään mennessä. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Eräpäivän jälkeen lasku peritään viivästyskorkoineen ja järjestäjällä on oikeus ottaa jonosta toinen osallistuja tilalle.

 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Kurssien minimi osallistujamäärä yksilökursseilla on neljä (4) henkilöä ja parikursseilla kuusi (6) henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi viimeistään yhtä (1) viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa. Tällöin maksettu kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan osallistujalle.

 

TOIMITUSEHTOJEN MUUTTAMINEN
Toimittaja pidättää oikeuden yksipuolisesti muuttaa toimitusehtoja. Osallistujan on aina ennen ilmoittautumistaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.