fbpx

Kurssit

Poikkeustilanteen vuoksi kurssitoiminta on tauolla toistaiseksi. 

 

Tilausleipomo tarjoaa leivonta- ja koristelukursseja pienryhmissä niin lapsille kuin aikuisillekin. Valmiiden kurssisisältöjen lisäksi voimme toteuttaa juuri Sinun ryhmällesi soveltuvan kokonaisuuden. Jos siis yksityinen kurssi esimerkiksi ystävä-, harrastus- tai työporukalle kiinnostaa, ota yhteyttä, niin teen tarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kakkupaikka.fi tai 0400325653/Johanna

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Alla olevat kurssit järjestetään tilausleipomo Kakkupaikan tiloissa, Vaherintie 572, Jämsä. Kurssit toteutetaan pi enryhmissä, max. 8 osallistujaa/kurssi, ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kursseille voit ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse: info@kakkupaikka.fi. Kerro ilmoittautuessasi yhteystietosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu kurssiehtoihin aina ennen ilmoittautumista.


 

Leivotaan yhdessä – lasten leivontakurssi ja parikurssi

 

 

Kakku äidille-leivontapäivä                  Poikkeustilanteen vuoksi kevään 2020 leivontapäivää ei järjestetä!

Leivontapäivänä kuorrutetaan ja koristellaan äitienpäiväkakku, valmis kakku lähtee mukaan kotiin vietäväksi. Kurssille mahtuu max. 10 lasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssiehdoista poiketen kurssi maksetaan kurssipaikalle. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. 

HUOM! Ilmoitathan allergiat sekä lapsen, että kakun saajan osalta!

Kurssin hinta 20 €/lapsi. Omat kakkukuvut mukaan!

4-6-vuotiaat:                  9.00 – 10.30

yli 6-vuotiaat:                11.00 – 12.30 (ei yläikärajaa)

 

Kuppikakkukurssi                                     sovittavissa asiakkaan kanssa

Tule viettämään mukava päivä tutustumalla kuppikakkujen koristelun hurmaavaan maailmaan yhdessä lapsen, lapsenlapsen tai vaikka kummilapsen kanssa. Leivomme ja koristelemme kuppikakkuja Tilausleipomo Kakkupaikan tiloissa, Vaherissa.

Kurssin hinta 50€/pari (lisälapsi 15 €). sis. raaka-aineet, kirjallisen materiaalin sekä välipalan.

Muut kurssit

Joululeivonnaiset -leivotaan lahjaksi                lauantaina 22.12.2018 klo 9.00 – 12.30

Kurssilla leivotaan ja koristellaan lahjoiksi soveltuvia jouluisia leivonnaisia ja pakataan ne lahjapakkauksiin. Ilmoittautuessasi kurssille, voit esittää mahdolliset toiveesi ”lisätietoja” -kohdassa. Kurssi toteutetaan Tilausleipomo Kakkupaikan tiloissa, Vaherissa. Kurssi soveltuu parhaiten jo jonkin verran leiponeille, ikäsuositus: 12 -99 v.

Hinta: 65 € (sisältää: kirjallisen materiaalin, tuotteet ja pakkaustarvikkeet sekä välipalan)

Sokerimassakoristeiden valmistus                   (aikataulu tulossa)

Kurssilla tutustutaan sokerimassasta valmistettavien koristeiden saloihin. Käydään läpi tekniikkaa ja tehdään yhdessä erilaisia kukkia muottien avulla ja ilman. Kurssilla ei ole ikärajaa.

Kurssin hinta 30 €/osallistuja (sis. raaka-aineet ja kirjallisen materiaalin)